Yin-Sirpa

Yin-Sirpa, Yoga Yinful® -ohjaaja 

Yinjooga-, meditaatio- ja rentoutusohjaus

Olen Sirpa Seppä, Yoga Yinful® -ohjaaja. Innostuin vuonna 2019 kundaliini- ja yinjoogasta. Yinjoogassa viehätti minua heti se rauha ja tyyneys joka tuotti hyvän olon. Olin samaa kokenut aiemmin myös mm taijin parissa. Innostuinkin itse opiskelemaan Halin koulutuksessa Yoga Yinful® -ohjaajaksi ja valmistuin joulukuussa 2020. Haluan monen muunkin pääsevän nauttimaan yinjoogasta, joten perustin toiminimen vuoden 2021 alkupuolella.

Tunneillani luon turvallisen, levollisen ilmapiirin, jossa voit levähtää ja nauttia olosta - täydellistä vastapainoa nykypäivän kiireelle ja suorittamiselle.

Minun polkuni tähän hetkeen

Harrastin aikoinaan paljon liikuntaa mm kilpauintia. Harrastuksesta tulikin minulle ammatti seitsemäksi vuodeksi; toimin uimaopettajana ja uintivalmentajana (mm Näkövammaisten keskusliitossa Paralympiavalmentajana), lisäksi ohjasin erilaisia liikuntaryhmiä. Tuon jälkeen olen tehnyt myyntityötä terveydenhuollon- ja laboratorioalan yrityksissä 30 vuoden ajan.

Itsensä kehittäminen on aina ollut minulla mukana - muoto on vain muuttunut vuosien varrella. Aiemmin opiskelin työn ohella esimerkiksi kaupallisia aineita useaankin otteeseen. Ihmisten ja itseni hyvinvointi on tullut yhä tärkeämmäksi. Innostuinkin 2010-luvun puolessa välissä opiskelemaan työn ohella urheiluhierojaksi ja nyt viimeksi Yoga Yinful® -ohjaajaksi. 

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita